MOJ КОМЕНТАР: “Натогорија и ‘Велика Србија’ – Већ отслушано

Share

Hits: 155

На велику жалост заљубљеника у политичку креативност и оригиналност “народних представника” са простора екс-Југославије на Балкану баш ништа ново. Веровали смо да ће бар млађе политичке снаге бити нешто атраквинвније по питању оригиналне креативности наступања на јавној сцени али нас је и последњи адут (по љепоти, младости, чилости, чојству и јунаштву) изневерио.

Дон Мило, највећи син Натогорије, творац модерне натогорске државне неовисности и утемељивач знанствене истине о подријетлу и етничкој збиљи Натогораца није се успео уздићи изнад већ офуцалих флоскула из фамозних деведесетих о великосрпској завери, србијанском шовинизму и геноцидном битку етнолингвистичких Срба. ЦД који се врти већ три деценије од Триглава преко “Липе њине” стигао је и на просторе Натогорије.

Од млађих генерација врховника и поглавника са простора бивше “Тамнице народа” смо ипак очекивали ако ништа друго бар мало више оригиналног политичког духа и креативније србофобичне анимације, али за сада чак ни у никад поробљеној Натогорији тамо поред плавог мора слушати народне јуначке епосе са већ истрошених компакт дискова се ипак мора. Тако каже НАТО.

Др Владислав Б. Сотировић

www.global-politics.eu/sotirovic

sotirovic@global-politics.eu

© Владислав Б. Сотировић 2019


Origins of images: Facebook, Twitter, Wikimedia, Wikipedia, Flickr, Google, Imageinjection & Pinterest.

Read our Disclaimer/Legal Statement!

FOLLOW ME ON SOCIAL PLATFORMS
Share